Choď na obsah Choď na menu

Arsenal 5-0 Nottingham Forest

We keerden op overtuigende wijze terug naar winnende manieren in de Emiraten, waarbij Reiss Nelson van de bank kwam om een ​​brace te claimen.

Gabriel Martinelli zette ons al vroeg op weg met een vliegende kopbal, maar pas in de tweede helft namen we de controle over.

In de wedstrijd Arsenal vs Nottingham Forest raakte Bukayo Saka in goedkope voetbalshirts geblesseerd en moest hij in de 27e minuut het veld verlaten, coach Mikel Arteta besloot in plaats daarvan Reiss Nelson binnen te halen. Deze speler geboren in 1999 heeft goed gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zijn kunnen te bewijzen. Hij droeg zijn schoenen bij aan de 3 goals van Arsenal in de tweede helft.

Drie minuten later bevond Gabriel Jesus in Arsenal voetbalshirts zich in het strafschopgebied na een prachtige pass van Bukayo Saka, maar kon zijn inzet niet op doel richten.

Arsenal-manager Mikel Arteta die een goedkope voetbalshirts droeg, wist dat zijn team met de overwinning Manchester City bovenaan de ranglijst zou inhalen en het resultaat leek nooit twijfelachtig vanaf de vijfde minuut toen Gabriel Martinelli de score opende.

De aanblik van Saka die recht naar beneden naar de tunnel gaat na te zijn gewisseld, zal de fans van Engeland slechts drie weken voor de start van het WK zorgen baren, hoewel Arsenal-baas Mikel Arteta in goedkope voetbalshirts zei dat de vleugelspeler "hopelijk niet" het gevaar loopt te missen het toernooi.

De mannen van Mikel Arteta breidden hun voorsprong opnieuw uit nadat Reece Nelson de pass van Gabriel Jesus vasthield en in de 52e minuut langs Dean Henderson schoot om de Gunners met 3-0 op voorsprong te zetten.

In het duel van Arsenal met Nottingham opende Martinelli in de 5e minuut de score. De Braziliaans international was nadrukkelijk aanwezig in zijn duel met Cook en kopte een voorzet van Saka in het doel. Saka moest vervolgens in de 27e minuut wisselen vanwege een blessure.