Choď na obsah Choď na menu

Jurgen Klopp maakte in de tweede helft grote indruk voor Manchester City

Een van de grootste uitdagingen waarmee de nieuwe sportief directeur van Liverpool, Julian Ward, deze zomer wordt geconfronteerd, is de noodzaak om de huidige ploeg die Jürgen Klopp ter beschikking staat te verjongen. Manchester City en Liverpool speelden zondagmiddag met 2-2 gelijk in hun cruciale Premier League-duel in het Etihad Stadium.

The Reds kwamen in de eerste helft twee keer op achterstand en stonden bij de rust met 2-1 achter, maar Sadio Mané bracht de zaken binnen een minuut na de herstart weer in evenwicht om het goedkope voetbalshirts van Liverpool een gelijkspel te bezorgen en ze één punt achter Pep Guardiola's zijde te houden in de wedstrijd. Eredivisie titelrace.

Na de wedstrijd gaf Alexander-Arnold toe dat het goedkope voetbalshirts van Liverpool in de eerste helft was weggespeeld door City en prees Klopp omdat hij hen bij de rust hielp motiveren.

Terwijl Neville klaagde over de ellende van zijn oude club, werd een groep Liverpool-fans met Liverpool voetbalshirts, die in het Etihad bleven terwijl de rest van het stadion leeg was, begroet door Jurgen Klopp die hun steun bedankte, wat te horen is in de podcasten.

Jurgen Klopp's rustbericht aan zijn Liverpool-spelers die een goedkope voetbalshirts dragen tijdens de Premier League-confrontatie van zondag is onthuld door Trent Alexander-Arnold. Het was moeilijk om te weten hoe je je moest voelen tijdens de titanenstrijd tussen Manchester City en Liverpool in het Etihad.

City staat momenteel bovenaan de Premier League-tabel en heeft een voorsprong van één punt op de Reds na hun botsing op het Etihad op zondag. Voor Jürgen Klopp zal een uitwedstrijd tegen een financiële en voetballende kolos altijd een prestatie zijn - drie titels in de afgelopen vier seizoenen laten zien dat de overwinning voor Pep Guardiola en zijn duur samengestelde team de standaardpositie is geworden.

Sinds de komst van Klopp in 2015 is Liverpool een van de beste teams in de geschiedenis van de Premier League geworden, waarbij Klopp bijna elke mogelijke trofee won tijdens zijn tijd bij de Reds.